Vi blir med fläkt idag!!

img_2477 (MMS)

Vi blir med fläkt idag!!


Förvaring

Förvaring är verkligen ett stort problem för oss. Vi var så nöjda när vi flyttade hit att det fanns TVÅ förråd som hörde till lägenheten. Vi stuvade upp allt som inte behövdes just då. Men en dag när jag går upp på vinden hade vi haft inbrottt.. Inget av mittt var borta, men Teds vinterjackor och lite annat var borta. Lite senare får vi info att det även varit inbrott i förråden i källaren. Då blev vi iallafall förskonade.

Så nu måste vi ha allt av värde i lägenheten. Ett problem är förvaring av tvätt. Hela min garderob är alltid fylld med smutskläder. Men nu har jag hittat tvättkorgar som är smala och höga. Då räcker det med en, jag har nu två påsar.



Dessa hittade jag på jysk hemsida. De skulle vara perfekt i garderoben. Vi har väldigt djupa garderober, gamla inbyggda så de borde bli bra.

Men förvaringen är fortfarande ett problem, så Ted kom på att vi kan ha sådana här lådor under sängen:


(Även denna från jysk)

Dessa har hjul så det är lätt att ta ut dem och ta fram de man vill ha. Funderar på att ha sänglinnen och sånt där. Sånt som man inte behöver varje dag men ändå behövs tillgängligt.

Nu såg jag även att på just dessa saker var det erbjudanden på! Så jag ska se om jag hinner dit idag!

Idén till detta fick vi faktiskt när vi var på Granit igår. Men jag tycker att de är onödigt dyrt för saker om ändå inte kommer att synas! Då handlar jag hellre billigare, kanske inte bästa kvalite men jag ska inte ha dessa saker för alltid.




Rensning pågår..

img_5556 (MMS)

Min garderob har knappt gått att stänga, sen vi flyttade in typ.. Jag har idag rensat och stuvat om lite.. De som tar plats är smutstvätten. (De två kassarna på botten)Men nu går det att stänga och att hitta saker i den! Fantastiskt!


RSS 2.0