Stiltje..

Just nu händer det inte mycket här hemma med renovering. Vi har hamnat i ett litet moment 22 så vi håller på att fundera på vad vi ska börja med. Men medans vi funderar kan jag ju visa vilka fina presenter jag fick av min mamma i födelsedagspresent!


Krukan fick Ted av mamma för säker 2 år sedan men blommorna fick jag i söndags. de har hållt sig så fina. Rosen fick jag som dukhållare till balkongen!




Denna fina blomlåda och blommor fick jag till balkongen. Dessa är det lite jobb med så vi får de hur länge de får leva! ;-), Man ser även vår söta blåa bil i bakgrunden. (Ted hatar när jag säger att den är söt, den är tydligen tuff)


Titta vad fin pallen blev som ted målat. (Eller är det mitt sko fynd jag vill visa kanske :-))

Nu är de borta!

Idag när jag kom hem var de tre garderoberna i vardagsrummet borta! Ted hade rivit ner dem, sågat i tu dem och forslat bort dem



Innan från hallen och i vardagsrummet
(På den först bilden står även en gammal byrå som nu står på vinden)



Efter, taget från samma vinklar.



Så mitt jobb i helgen blir att spackla väggen, under golvbräderna är det grus. Vi har lämnat det tills vi kommer på en bra tillfällig lösning på vad vi ska ha på golvet.


Sen var Ted inne på plantagen och köpte två fina blommor och jättefina krukor till sovrummet. Jag vet att jag har klagat att han har så mycket åsikter om inredning. Jag vill gärna bestämma själv! :-) Men dessa lyckades han väldigt bra med!









Design

Nu har jag pillat på min design hela kvällen. (Om du är en "gammal" läsare tryck F5 så kommer min nya design :-))

Kom hem från min akupunktur och blödde en massa från huvet!! Så det blev en lugn kväll, jag ska alltid ta det lugnt efter det men jag är inte så bra på det... Har bara sutiit och pillat med datorn och druckit en hemma gjord smoothie!

Imorgon är det redan onsdag! :-)

Annandag påsk..

Då var helgen över och imorgon är det dags för jobb igen.. Vad fort tiden går! Helgen spenderades i hemstaden med fint väder och vi har umgåtts med släkten!

Här är lite bilder vad som införskaffades på ikea förra veckan:

Utemöbler, det var inte riktigt snö jag ville ha i bakgrunden...

 

Pallen är ett måste med all höga skåp och jag som är så kort.. En bild på påskliljorna som jag fick av mamma som är så fina och en skymt av kuddarna som ska vara till utemöblerna.

 

Bild på byrån blir det när vi fått ordning ordentligt i sovrummet! :-)

 

 

Victor kikar på utemöblerna! :-)

 

 


Sov..

Jag sov alldelse för länge imorse så jag tappade helt sugen att göra någonting. Att något sådant kan förstöra en hel dag..

Kort på ikea shoppingen kommer efter helgen, befinner mig nu i hemstaden och är hemma hos mina föräldrar.

Glad påsk!


Påsk..!

Äntligen lite lång ledigt! Jag har inte alls vant mig med sommartiden så det har varit svårt att ta sig upp på morgonen denna vecka.

Det blev en tur till till ikea i veckan! Vi köpte byrån och utemöbler och lite annat smått och gott! Bilder kommer i morgon!

Jag är helt slut trotts halvdag. Åkte direkt in till stan efter jobbet tog en fika med en vän sen gick vi på stan hela eftermiddagen, men jag hittade inget att köpa... Sen kom sambon in så blev det middag på Jensens!

Det enda shoppandet blev presenter till vänner och släktingars bebisar! Visar kort när presenterna är utdelade! :-)

Nu ska jag slappa och njuta av att det helg!

RSS 2.0