Byrå..

Vi köpte en byrå från ikea för ett bra tag sedan för att ha i sovrummet. Jag har inte visat bilder för att jag är så missnöjd.. Den är olika med lådorna. Så det är själva stommen som de är fel på. Orka skruva ihop hela och åka och byta. Någon dag när jag är riktigt uttråkad ska jag sätta mig ner och försöka fixa det själv. Men just nu finns inte den orken..


Ser ni hur det glipar och hänger snett..! Spelar ingen roll om jag byter plats på lådorna.. Samma resultat. FULT!

Elementen före och efter

Köket:

Innan






















Efter

Vardagsrummet:


Innan


Efter

Sovrummet:


Innan


Efter

Hallen:



Innan



Efter

Det blev inte så jättestor skillnad, mer en uppfräshning. Men de i hallen är kortare så nu är de ingen tapet under. Inte så snyggt..


Nya element och klåpare..

Yes, då var elementen bytta! Men att ha hantverkare hemma är en pina!! Vi var tvungan att ha fritt framför alla element i två veckor. Så nu har man bott lite halvdant igen.. Sen kunde de komma mellan 7-16. Så jag var ju tvungen att vara något klar vid 7 ifall att de kom då. (Vilket de aldrig gjorde..)

Men sen så såg jag detta:


Mellan brevinkastet och trösken är det ett jack! I vår dyra dörr! Det syns knappt här men på en närbild:


Det är liksom en ståldörr! Man måste ta i hårt om man ska lyckas med detta. Vi har ett element precis innanför dörren. Så troligen kom de åt med koppar rören när de höll på att kröka dem. Just för att dörren är vit på insidan syns det såå mycket mer... Morr!

Stängd dörr, just de. Man skulle ringa innan om man hade djur. Ted ringade och sa att vi hade INNEkatter. När han kommer hem så står dörren vidöppen.. Som tur var är Victor så rädd så han hade gömt sig under byrån. Men om han hade blivit skrämd ordentligt kunde han lika bra dragit och porten stod öppen..! AAAAA! Jag blir såå arg!


En ny version av mitt framtida kök..

Jag har gjort en lite seriösare ritning på köket nu. Något liknande vill jag nog ha. Vitvarorna tar vi nog inte frånn ikea, men jag valde av deras sortiment så man får en aning om vilket pris det blir. Sen saknas de ju en massa små saker så som täckskivor och sånt. Men nu har man hur mycket som få plats.


Sätt från hallen: Under diskhon är det en utdragslåda, vem kom på att man ska ha skåp? Mycket bättre med en djuplåda så man kan öpnna och bara ösa ner matrester! Brevid är DISKMASKINEN!! Som jag längtar, vi hade de i förra lägenheten.



Detta är jag dock lite kluven till. Vi behöver skafferi, men in i det som finns nu är det ventliation.  Så vi måste lösa det på något sätt.


Fint va? :-)



Shopping

Nu börjar det roliga!

Vi var i veckan och handlade lite på Em möbler. De hade en helt nyöppnad butik i infra-city. Det fanns mycket fina saker. Vi kom hem med en taklampa till vardagsrummet och påslakarn från Gripsholm! Jag älskar Gripsholms textilier! Jag har fått kökshandukar av mamma och de är sån bra kvalite. Sen får det mig lite att tänka på hemma också!



Lampan finns faktiskt inte på deras hemsida, de hade den inte ute i butiken heller, vi frågade efter den. Därför vet jag inte vad den heter. Det blir ett väldigt härligt mönster från den! Så jag längtar nästan tills det blir höst och mörkt så man får tända den och en massa levande ljus!



De här påslakarn setet blev det från Grispsholm, de heter Grinda och de var ett special erbjudande på de. Såg att de även var det på deras hemsida! Så skynda och fynda!

När jag skulle ta kort på sängen hur det blev med lakarna så var det en lite tjej som hoppade upp och tog plats direkt.



Lilla Siri som blev jättesjuk på semestern! Hon bara spydde och spydde och åt ingenting. Vi tog henne till veterinären och där visade dig sig efter tre timmar att hon hade fel på gallan! Så en massa mediciner har hon fått och nu är hon helt frisk! Jag måster verkligen rekommendera Djurkliniken i Strängnäs! de var helt underbara, trotts semestertider och mycket patienter tog de sig verkligen tid!

Som en ren händelse så ska vår bostadsrättsförening byta ut alla element i alla lägenheter! Toppen när vi håller på och renoverar. De nya kommer säkert bli mindre och mer diskreta än de vi har nu. De är vattenelement som suttit sen huset byggdes på 50-talet.

Är helt slut efter första veckan på jobbet efter semstern! Nu blir det en god middag och sen kanske en efterrätt i hagaparken. Har prinsessan flyttat in än?


Jag ser ljuset..!

20100803523 (MMS)

Man kan inte tro att de stod tre fasta garderober har förut. Nu är de Stockholmsvitt i hela vardagsrummet!


RSS 2.0