Äntligen helg

Då var det äntligen helg! Hade möte mellan 11-15 idag.. Jag var såå trött när jag gick från mötet. Så jag packade faktiskt ihop och gick hem efter det! Jag åkte och hyrde film och la här mig här i soffan!

Tänk om man kunde få ha en sån här på väggen i sovrummet i den nya lägenheten:

http://www.vimsadekor.se/?id=827


Men det blev ett stort NEJ från min sambo! Hur ska jag gör nu då?  :-)

Nu är det dags för idol.. Risken finns att jag somnar på soffan ikväll!


Trött..

Efter en lång dag på jobbet, som visserligen slutade med pepparkakshusbyggninstävling!  :-) Så är jag såå trött, så jag har kraschat i soffan...  Jag tar upp flyttbloggningen till helgen när det lugnat ner sig lite..!


Loppis

Nu har vi bokat och betalt en plats på loppis! Den 6 december ska de säljas saker! :-)

Så nu vet vi vad vi ska göra i helgen! Rensa, rensa, rensa!

Nu börjar jag äntligen drömma..

Nu har jag äntligen börjat tänka på inredningssaker till den nya lägenheten. Jag har inte riktigt börjat med det än, det beror på olika saker tror jag.

Jag grymt mycket att göra på jobbat just nu som fyller mitt huvud hela dagarna. Det är jätteroligt på jobbet nu, jag har blivit projektledare för ett projekt. Eftersom det är första gången jag är det så är det väldigt pirrigt och jag vill verkligen göra bra ifrån mig.

Sen kan det också bero på att det var sååå nära för exakt ett årsedan att köpa en lägenhet men det föll på målsnöret och så ledsen som jag var då vill jag inte bli igen..

Men nu har jag fattat att vi ska verkligen flytta! Jag kommer att få fixa och dona i MIN egna lägenhet! Fast jag skulle ju önska att jag fick göra allt själv, men jag har en väldigt bestämd sambo. Så vissa saker jag kommit med ideer om har det bara blivit ett bestämt "NEJ!" på! Haha! Jag får smöra lite kanske så jag får som jag vill..!

Men en sak som jag kommer att ske är att ha denna snygga postlåda innanför dörren:



Där kan vi lägga all post som annars antigen ligger kvar på golvet som vi kliver över eller på köksbordet.. När man inte kan ha en utanför kan man alltid sätta en inne! :-)






Ny säng?

Vi har tröttnat på vår säng efter som den är så lik sängen malm från ikea, fast den är köpt på Em möbler (den heter soho, säljs fortfarande.)

Så nu kan vi lika bra köpa en säng på ikea! :-) Vi såg en som vi gillade sist när vi var där:

Den är inte lika låg som den vi har nu och sen känns det lite mer som en möbel, den kommer att synas i rummet. Nu känns det bara som man har en madrass på en träram.



Mitt nya kök?

Mitt framtida kök?

Tror att vi skippar en rund ho, och den integrerade micron. Känns lite väl dyrt för en micro som man knappt använder. Men annars är jag väligt nöjd med designen måste jag säga!


Att fixa..

Jag har lite att fixa inför flytten..


Adressändring
Boka flyttstäd
Fixa flyttkartonger (Finns dem hos syster?)
Ringa Comhem (internet klart, tv kvar..)
Ring Glocalnet
Fixa hemförsäkringen
Boka tid med banken
Fixa elen

Har jag glömt något?





Bokat!

Då var flyttstädningen bokad! Det blev detta: http://www.hemfresh.se
Tog det för att det var billigast men ändå verkade seriöst.

Vi får se hur städningen blir. Är rätt säker på att det blir bättre än när jag gör det! :-)

Idag har vi rensat våra garderober, det blev TRE sopsäckar och en lite större plastpåse! Jag hittade flyttkartonger som vi inte änns packat ur sedan vi flyttade hit! Galet... (Behöver jag skriva att vi har stora garderober, känns jobbigt att lämna dem måste jag säga...)

Sen funderar jag på att åka på loppis och sälja en massa saker, så det blev en "sälja" sopsäck också! Då har vi inte kommit till att rensa köket än, där finns det mycket som kan säljas! :-)









Flyttstädning

Jag total vägrar att städa vår lägenhet nu när vi flyttar. Den har nog aldrig fått en rejäl storstädning, med andra ord är den ganska äcklig.. Så är det att bo i andrahand i storstaden, eller ja i Solna..!

Så nu har jag letat lite och hittat ett företag som städar för 1365:- (efter skattereduktion). Taget!

Snart lunch! mmm!




Välkommen till min nya blogg!

Här tänkte jag visa hur vår efterlängtade flytt kommer att gå till!

Även renoveringen av lägenheten!

Trevlig läsning!

RSS 2.0