Lördagkväll

Jag sitter och lyssnar på melodifestivalen men mest väntar jag på skidskyttet!!! OS, damer, sprint! Två stycken duktiga tjejer som har superchans att ta medalj! Jag är så taggad!! Jag kan lugnt säga att det är jag som är sportfånen här i hemmet. Speciellt vintersporter! Jag älskar vintersporterna! Alpint, längd och skidskytte.

Men,men vi har äntligen beställt ytterdörr! Vi har beställt en dörr från Proloc. Mahogny utsida och sthlmsvit insida! Vilka lås det var på dem! Överlåset! Det kändes som att det var ett fängelselås med fyra "bultar" in i väggen och en i golvet och en i taket! Men det var standard så det kostade inget extra! De står för beställning av dörren, montering, bortforsling av den gamla dörren och målning och allt! Det känns bra! Men jag är fortfarande lite bitter för att vi måste stå för det själva.

Jag har äntligen fått min vinst! Det tog ett tag men nu så..! :-)


En dam- och en herrparfym

Herrparfymen luktade jättegott och sambon blev väldigt glad. Jag har inte rikigt bestämt mig om vad jag tycker om min parfym. Den luktar lite doftljus och en ganska "tung" parfym och jag passar bättre i lite "lättar". Men jag har vant mig vid parfymer som jag inte gillat förut så kanske..

Fick detta brev med, tror ni det är Magdalena som skrivit på?


Nu sitter jag och myser framför tvn och melodifestivlan, men senare är det dags för Jonsson och Aco att ta os-medaljer! Hoppas,hoppas!

Katterna och fått en festmåltid och jag sitter här med cola och marabou med daijm! mm!



Trevlig kväll!





Halv åtta hos mig!

Ja, klockan är efter halv åtta på kvällen och jag har lagom vaknat! Nej, så illa är det inte men det känns så. Har haft ont i huvudet sen i onsdags då jag hade migränanfall. Sen idag var det som värst! Tillslut fick jag tag på bra migrän medicin och efter två doser så gav det sig. Det är som om att en dimma släpper från ögonen, det är såå skönt!

Har bokat en tid på vårdcentralen nu så ska jag ta tag i detta ordenligt! Måste få bra medicin utskriven så jag har hemma, den som jag hittat och funkar kostar 200:- för två doser..! Helt sjukt dyrt, men kan jag få det på recept så kan jag ju få hjälp med kostnaderna.

I helgen var vi på en visning på en exakt likadan lägenhet som vi har fast högre upp. De hade tagit bort väggen mellan köket och vardargsrummer en bit, det blev en helt annan lägenhet! Jag blev ritkigt sugen på att göra det! Men vi ska se vad den går för så ser vi om det är värt det. För det blir ganska mycket kostnader. Vi vill då lägga nytt golv i hela köket och vardagsrummet så der blir lika, sen måste man nog dra om lite el. Men de vore roligt! Det skulle bli såå mycket ljusare!



Denna vägg i mitten hade dem tagit bort fram till den vita väggen till höger (där via paketet står :-)) ända upp till taket, helt bort. Sen hade de även tagit bort garderoberna till vänster. Superfint, garderoberna har vi också från början sagt att de ska bort! Garderober i vardagsrummet! Nej tack,, De ska ersättas med en sådan här byrå i sovrummet.

Byrå hemnes från IKEA.


Nu ska jag titta på "himlen får vänta" på svt. Såg alla program i helgen i repris och nu träffar man dem efter ett år igen. Man blir rätt taksam att man har hälsan, lite huvudvärk känns helt ok i jämförelse..

// Malin







RSS 2.0