Bilder från dagen! :-)

Två sådana här fina plädar hittade jag! Har två filtar på armstöden så katterna kan ligga där!

 

Hittade löparen, lite ljus, servetter. Blomman fick jag av min mamma igår. Den blommade snabbt!




Hittade detta fina kort på Siri. Hennes öga bara rinner och rinner och hon sitter med tassen och tar bort det.. Stackars lilla kissen..



Converse




Jag sa till min sambo att jag ska köpa mig ett par vita converse nu till våren, det skulle vara snyggt! Så såg jag den här tävlingen på en blogg. Då måste man ju testa lyckan! :-)




IKEA

Det blev en sväng på ikea. Men gud vad stressigt det blev! Det där med att ställa fram klockan påverkade faktiskt mig. Kom inte iväg i tid så jag var väl där i MAX en timma sen var det bara att åka hem igen. Men jag fick med mig lite roliga saker hem. Ska fota sen men jag tänkte damma av systemkameran som ligger någonstans efter flytten.. Det blir så mycket bättre kort då..!

Lite av min shopping:

Kudde med en plast platta på så man kan ha datorn i knät utan att datorn brinner upp, eller att mitt knä blir supervarmt.


Det bästa köpet! :-) 39 kr och alla dessa lådor och de bästa är de små! Så man får med sig såser och sånt till sin matlåda!

Nu ska jag ta hand om min nysande katt! Hon nyser och nyser och nu såg jag att hennes öga är jättegegigt och hon verkar ljusskygg.. Tycker vi springer hos veterinären hela tiden...


Återkommer med foton på resten av mina inköp! 

Snart frisk

Nu börjar jag bli frisk! Men jag har legat i soffan i fyra dagar.. Helt utslagen! Men jag tänkte fira detta med att åka till ikea imorgon! :-) Det behövs fyllas på med matlådor (vart tar alla vägen?) lite blommor och sånt!

Jag ska även titta på en byrå som vi spanat in, jag vet inte om jag klarar av att bära ut den själv till bilen bara. Jag får känna på paketet så får vi se! Annars kan vi ta det lite senare, vi har inte det direkt långt till ikea! :-)

Det är min största fasa! Jag vet att jag inte kommer att bo så här när Stockholm när det är dags för familj. Att ha så lång till allt. På en 20 minuters bilresa har jag tre gallerior och inte på tal om 7 minuter till sthlm city.. Jag älskar att bestämma att nä nu åker jag till Kista en sväng. Nähe de hade inte den tröjan på hm som jag vill ha. Men jag åker till Solna C där finns den kanske. Urvalet är hur stort som helst så man är lite lätt bortskämd.. Men det finns ju definitivt nackdelar med att bo här. Den summan som vi köpte vår 2:a för får man lugnt ett bra radhus där jag kommer ifrån! :-) Men som tur är ska jag inte skaffa barn på ett bra tag! Hehe!

Nu ska jag mysa bland alla min tända ljus!




Från solstolen till soffan..

Japp har dragit på mig en vidrig förkylning. Han till jobbet en dag sen har jag legat deckad.. Kommer inte kunna gå imorgon heller.. Fan rent ut sagt. Har ett projekt på jobbet som det är deadline på imorgon. Har dock lyckats skjuta på det.. Lite irriterade bara för jag vill få det avslutat nu!





Nu ska jag förflytta mig från soffan till sängen...

SOL!

Så här skönt har jag haft det i en vecka..!


Dörren är på plats!

Det blev verkligen så bra med den nya dörren. De kom i morse så vi släppte bara in dem och så fick vi de nya nycklarna. Sen när vi kom hem satt den nya dörren där! Väldigt smidigt, dock kund ingen av dem som kom någon svenska.. Det blev jag lite irriterad på. Nu blev allt rätt efter lite knaggig engelsk/polsk/svenska och gestikuleringar..

Nu lite bilder:

Innan



Insida                    Utsida


Efter


Insida                  Utsida


Lite skillnad va? :-)

I morgon får vi ny dörr!

Äntligen!

RSS 2.0