Nästa sista dagen på 2009..

Nu ska vi snart till ikea igen! Haha! Vi ska köpa sängen och byrån som vi tittade igår. Eftersom vi inte direkt har världens största bil så måste vi nog få det hemkört vilket kommer att bli nästa vecka. Typiskt..

Här är några av handdukarna som vi köpte igår till badrummet. Badrummet har ljusblått kakel. Jag förstår inte vaför man väljer den färgen, det går knappt att köpa något som passar förutom just blått. Om det är helt vitt kan man få ett helt nytt rum genom att bara byta fäger på handdukar osv. Men,men det är inget som vi kommer att fixa efter som det är relativt nytt och kostar alldeles för mycket.



Handdukarna är köpta på Hemtex and more i Heron City.

Det är kallt ute idag!

Det är såå fiint ute idag! Ja, vi bor vid en kyrkogård. Men det har vi gjort i 2,5 år och det har gått bra! :-)

Nu har vi hittat hem!

Nu har vi äntligen kommit lite i ordning! Laddarn till kameran är hittad så den ligger på laddning nu så bilder kommer!
Allt gick toppen igår! Inga skador :-) och inget gick sönder! Vi var duktiga och plockade upp mycket igår! Vi har ett gigantiskt vindsförråd så mycket åkte upp dit!

Idag åkte vi till ikea och skulle köpa säng och byrå, men sambon glömde måtten hemma så det blev en massa annat i stället. Gick även en sväng på hemtex and more där köpte vi matta, handuka samt sopptunna till badrummet. Kort kommer även där! Eftersom vi har så snälla föräldrar som ger os presemt kort i julklapp/inflyttningspresenter så kostade dagen 90:- för oss, perfekt!

Nu ska vi upp och syna städningen av den gamla lägenheten och även lämna nyklarna till tjejen som vi hyr av!

Återkommer senare med lite bilder! :-)

Imorgon går flyttlasset!

Ja! Imorgon är det äntligen dags! Men jag är jätternervös för att det ska bli något fel imorgon med banken! Jag har aldrig gjort detta så jag vet inte hur man gör..!

Men nu är nästan hela lägenheten nerpackad! Lite små saker här och var och de fixar jag imorgon! Men vad saker man egentligen har!



Hela berget med kartonger och påsar! (Fin tapet va? :-) den kommer jag INTE sakna)

Men min garderob kommer jag att sakna, jag kan gå in i den.. (Om det var städad vill säga!) Men nu är den helt tom!




Men detta osmidiga kök ska bli skönt att lämna bakom oss (bord och stolar är INTE vårt.. Vem möblerar så här?)


Jag har tyvärr packat ner laddarn till min kamera och den är helt slut på batterier så dessa är från mobilen, jättedåliga, men det får duga!

Nu måste jag ladda inför morgon dagen! :-)

Skadad och ny användning för flyttkartonger.

Mycket har det hunnits med i veckan och nu i helgen. I veckan var det JOBB! Massor med jobb. Sen i torsdags var det julfest på jobbet! Jag hade super kul! Bakis HELA dagen i fredags, tur att jag hade ledigt.. :-)

I lördags var det raka vägen in till stan och handla alla julklappar hemma vid ett igen och allt var inhandlat! Jag är mycket nöjd. Sen har packningen börjats. Vi åkte till syster och hämtade alla deras och våra flyttkartonger. Min garderob är klar packad, hallen med alla böcker och skräp är klar. Jag har tagit lite i köket.. Men det är dock en hel del kvar att packa och det MÅSTE vara klart innan vi drar till Strängnäs på onsdag.. Har en kännsla av att jag får packa på onsdag när jag är ledig.

Jag har även hunnit bleka slingor i håret! Jag har inte gjort det själv sen jag färgade hårt mörkt, vilket var 2007 tror jag. Sen dessa har jagl ALLTID gått till frisör eftersom jag färgade sönder mitt hår totalt när jag var mörkhårig. Men "min" frisör Natalie har slutat med att klippa och jag fick en annan tjej på samma salong. Till en början var jag nöjd, men sist, som min sambo sa det blev en "fanta-slingning".. Helt randig.. Jag gick tillbaka och bad henne fixa.. blev inte bättre. Så nu har jag låtit det växa ut lite och slingat själv..! Det blev sååå mycket bättre! :-)



Om man är mellanblond som jag är denna slingnig absolut bäst, och man MÅSTE använda hätta!


Ja just det! Jag har hunnit med den första flyttskadan! Vi skulle bära ner lite skräp och så bar jag ett par ben till ett datorbord i metall. Så skulle jag böja mig ner och slår i hackan i bordsbenen.. Blod! Massor, tyckte jag i alla fall.

Sen har katterna tagit över flyttkartongerna. Antingen ligger de i dem eller som Viktor på kortet, på dem! Det är ju så gulligt när de blir så nyfikna på nya saker! Tänka vad spännande en massa kartonger kan vara! :-)



Hemma igen..!

Då var jag hemma igen från Berlin. Har inte varit på svenskmark i 24h än, men en dag på jobbet har jag klarat av! Var hemma kl ett i natt och upp sju imorse! Skulle egentligen varit ledig idag men så skulle jag på powerpoint utbildning så jag tar min semesterdag på fredag istället, dagen efter julfesten! :-)

Det blev inte så mycket inredningsshoppande då det inte var en sån resa, det var för att  jag vill se med egna ögon vad Hitler gjorde under andra världskriget, vilket jag nu gjort. Ryser fortfarande när jag tänker på den sönderbombade kyrkan mitt i Berlin. (Inte för att han gjorde det men ja..)

Men mycket inspiration har jag fått iallafall! Nu ska jag krypa i säng så jag pallar tre dagar till på jobbet, och morgondagen kommer inte bli en rolig dag. Inte kul att behöva säga till någon att det gjort ett dåligt jobb. Men tyvärr är det sant, som tur är det inte en kollega! :-)

Några har varot här och tittat på lägenheten. Vi bor i andrahand och hon som har förstahandskontraktet har sagt upp den så det kom två par och kollade på den. Det kändes väldigt skumt allting. Det var inte hyresvärden som kom med paren det vara någon annan som sa att han blev skickad av hyresvärden. Han lovade att de fick fixa vad de ville, när hon vi hyr av flyttade in fick hon inte göra något. Det kändes mycket skumt, men det är inte vår sak att ta tag i!

God natt!

Såld..

Sängen blev såld igår! Så nu sover vi på golvet! :-)

Nu måste jag ta och leta upp lite flyttkartonger och börja packa så smått. Tiden springer bara iväg nu runt jul. I helgen åker jag och mamma till Berlin. sen är det bara 1,5 vecka kvar till jul! Och julen kommer vi tillbringa i Strängnäs.

Jag längtar tills vi har flyttat in i den nya lägenheten och slipper alla dessa trappor samt börja inreda!!

Ha en trevlig måndagskväll!



Vi på loppis!


Det gick bra på loppisen idag! Vi sålde för 700kr ganske exakt, och jag är nöjd! Blev lite över och det mesta slänger vi.

Det är så sjukt, de vi absolut inte trodde att vi skulle sälja sålde vi. Det första som gick var två coca-cola glas som man fick med när man handlade på mcdondalds för några år sedan!!

Just nu är det några här och kollar på sängen, vi får hoppas att den också blir såld! :-)



Imorgon säljer vi allting!

Ja! I morgon bär det av tidigt på morgonen! Detta är allt vi ska sälja. Jag fick för mig att vi inte hade något att sälja.. OJ vad fel jag hade. Den ena ikea kassen är fylld med endast en massa glas! Hoppas att vi blir av med det mesta och att vi inte får åka hem med allt igen! :-(


RSS 2.0